silvertounge

Sunday, February 1, 2009




finally!! i got a chance to watch INKHEART....

walaupun hujan tapi i gigih jugak pergi Jusco kat umah i nih semata-mata nak tgk citer INKHEART ittew...

dlm pada dok beratur tuh tiba2 i tgk skrin tuh kata citer tuh dah FULL....aiyooo...i pon dah gundah-gulana...tup-tup bila i proceed to the counter...that girl ckp ada lagi few seats...fuhhh lega....so i dpt jugak tiket....

i mmg dari aritu lagi nak tgk citer nih tapi tak berkesempatan...

anyway...i mmg suka citer yg mcm nih...ala2 fairytale fantasy gittew...leyyy?? hiks....

citer nye simple je tapi director tuh berjaya buat citer nih sgt menarik....walaupun i dah boleh baca mcm mane ending citer nih tapi i tetap suke....

i just love HELEN MIRREN...OMG!!! she`s superb!! what else can i say huh??

bila tgk citer nih kan...i terfikir kalau lah i leh jadi silvertounge...alangkah indahnya dunia nih...hehehehe....then i akan buat satu cerita yang sgt vast (of course la dlm citer tuh nanti i berchenta dgn DIMA BILAN n JOHNNY DEPP sambil ORLANDO BLOOM cuba masuk line...) hehehe....tetap lah kan nak buat cerita yang syok sendiri....hahaha...anyway tuh cume angan2 sajorrr...

oh btw...tak sia-sia i bersengkang mata mlm tadi dok tgk match antara MAN U vs EVERTON...huhu..MAN U membuktikan yang sememangnya mereka hebat bila kalahkan EVERTON 1-0....luv u RONALDO!! hiks...

to KOP`S fans out there....keep dreaming guys...hahaa....jgn mimpilah nak jadi juara liga season nih...ngeh ngeh ngeh....

6 comments:

FaDLi said...

wah miss coco... minat tgk bola rupenyeee... hehehhe

ina said...

best ek..nanti aku nk gi tgk lah..ehehehe

myZone | When Anuar opens to public said...

kalu u jadi silvertongue...of coz, populasi lelaki2 kacak akan jatuh dari langit dan tertumpu di kawasan balakong sajo...hiks ;)

Miss Coco Chanel said...

fadli...iyer saya peminat bola...

ina..ha ah mmg best...

nuar..pandai pon nuar predict kan? hikhikhik....

only me ^erien'z^ said...

eleh statement...berani mati yer??!babe,menang nasip sgt ok..haha!its k..just wait n c ok!!
our tOrres is back!mengaum kembali! lallalala

Lee Novotny said...

Ingat...laki noks suka Chelsea....mrasa gadoh laki bini kalau Man U v Chelsea! **matilaa Man U on top kekdahnya :P