rambutku...bukan rambutmu...

Monday, February 9, 2009

uwarghhh...tak best nye esok kene kerja....

kan besh kalau takyah gi keje tp bila nak duit je..just make a wish then duit akan jatuh dr langit!! adehhhh...kenapa la perlu wujud nye duit nih..nyusahkan hidup sajor...

kalau buleh beli brg guna daun je pon takleh jugak...abes botak sumer pokok kat dunia nih nanti....huh....

anyway...i dah potong rambut i yang buroks ittew...hikhikhik/...burok ker uols? ahh lantaklah..ada aku kisah??

belakang tuh i potong layer...depan tuh i potong sikit sajorr....hilang rasa rimas...kalau ikut hati mmg la sayang nak potong tp sebab i nih bekerja...kena la jaga imej kan...lagipun rambut i dah start musnah....kene la potong jawabnye...

talking about rambut...sejak due menjak nih banyak rambut i gugur...nape eh?? org kata sbb kurang minum air...betul ke uols?? ade pulak yang cakap sbb i kurang main...ooppss....teori mane nih??? keji la....

pastu rambut i pun semakin banyak uban...haaa yg nih i tau jawapannye nape.....sebab i dah nak mampos....leyyyy???

ape2 pon maybe this weekend atau pun next weekend i nak gi touch up rambut i..leyy??

p/s: kenapakah budak ittew semakin gediks dan over menggeletis??

5 comments:

Blog Anuar Kamaruddin said...

nak tgk rambot baru! wewitt! ;)

Miss Coco Chanel said...

kene buat appointment ye! take note! :p

FaDLi said...

rambut gugor? dah kertu kott.... *ops*

:: rockafella yanz :: said...

haaa.. ni yg mula aku imagine camne rambut ko nih.. alaaa uban sbb ko byk pkir kot?? alasan kureng main tu giler ahh.. trgelak aku baca td.

Sherita Aziz said...

motifff less sexs means less hair... very the ajaran sesat tauuuuu.. hahahhahaha!!!