lets mix it up!

Saturday, January 3, 2009

today my first day back at work selepas hampir 2 minggu cuti...

fuhhhh...terkial2 jugak la nak wat keje....siap ada buat silap lagik....hehehe...kelakar la plak....mcm la lama sgt cuti...ohhhh...i terlupa password tuk sistem yg i selalu guna...tak pasal2 kene block...terpaksa guna id or lain sementara nak tunggu id baru...naseb badan la....

talking about work...i dah pun jadi permanent staff kat company i keje tuh....ermm...of course la i`m very happy sebab tak perlu lagi jadi contract staff...dan takyah pening2 nak cari kerja lain....tapi....dlm masa yg sama i`m a bit terkilan jugak la sebab takde increment langsung on my salary...hurmmm...wonder why...tapi i sign jugak la offer later tuh sebab i guess seing our economy very weak now...plus ramai pekerja yang kene berhenti kerja dahtu pulak susah nak kerja sekarang ni...so i can`t be too demanding la....i redha je...tetap bersyukur dengan rezeki nih.....

and at the same time i rasa happy jugak sebenarnye sebab it has triggered myself untuk teruskan niat i untuk buat bisnes ittew..yeah..i`ve made up my mind and this time i`m gonna go for it and make it happen!!

after work tadi i gi KLCC...my ofis mate nak belanja i makan sebab i tolong die settlekan few cases last time at work...huhu..makan free..sape taknak kan?? so lepas makan tuh kitorg lepaks kejap kat area taman tuh sambil merokoks dan berboraks....

pastu my best friend..F pon sampai...actually i mmg dah plan nak g tgk movie after work...so before masuk cinema F n me had a quick dinner at Little Penang...huhu...pastu tgk citer...Bedtime Story!!!

well...i bukan penganalisa filem..i takde ape2 ilmu pon ttg filem....so i`m gonna make it short and simple....i suka movie nih....very funny!!! that`s it!


5 comments:

myZone | When Anuar opens to public said...

hazab tol! sampai password sendirik leh lupa...bercuti sakan bebenor nih... :p

mrCharmed said...

hazab mazab tol dia nih..
err..no pin atm ingat tak?..
ngeh ngeh ngeh...

ooo...i ada F dia pun ada F gak ek...
wahh..serasi bersama lah kita ...

Miss Coco Chanel said...

nuar : tau takpe...hikhikhik...

mr charmed : hiks...sindrom taknak kalah katanya...ngeh ngeh ngeh...F tuh u kenal la...

mrCharmed said...

alah..i mmg kenal..
tapi i tak penah jumpa F tu kan
F tu kan eksen ngan i...

only me ^erien'z^ said...

ayo memasing ngan F memasing lah kan..huhu...bisnes aper tue karl??