habis sudah AJL !! Ziana Zain PREGNANT!!!

Monday, January 19, 2009


haaaa....jangan nak speku ye ahkak kesayangan i nih pregnant lagik! korang hengat die takde keje lain ke asek nak beranak je.?? cukup2 lah 2 org hero tu je....takyah la nak tambah sorang lagik....hikhikhik...*macam lah aku laki die....hehehe....

anyway lets cut the crap....she`s not pregnant! i repeat....ZIANA ZAIN NOT PREGNANT!! die just nampak sedikit berisi dgn baju yg malatop ittew!! cantik kan??? hikhikhik..

so.....berakhir sudehhh AJL semlm....fuhhh mmg puas hati dok jerit macam org kena sawan kat Stadium Putra, Bukit Jalil tuh smlm....

i taknak komen ape2 sgt pasal keputusan semalam....tu sumer dah ditentukan....so no need to meroyan segala.....

i just nak cakap....i puas hati sangat M.U.H menang!!!! mmg selayaknya LAGU UNTUKMU ittew dinobatkan sebagai Juara Lagu!!! huhuhu....

To ZIANA ZAIN....thank you sooo much sbb bagi yg terbaik smlm...mmg kak g vast! vokal,mekap,baju segala lah...MELETOP!!! i like!! seperti biasa lah kan....takde rezeki...tapi takpe...insyaAllah HITS1 nanti akan memberikan hasil....hikhikhik....

oh sebelum i terlupa...smlm waktu dah habes sumer tuh...dlm pada i melepak kat luar stadium sementara menunggu kwn2 i yg lain...ada seorang umat ni...tetiba je lalu kat sebelah i then ucap TAKZIAH sebab zz kalah....i was like...HELLO???? ko tak sedar diri ke yang ko tuh cacat..pakai kerusi roda segala....patutnye aku yang cakap TAKZIAH KAT KO...buduss punye manusia....mcm la aku heran sgt zz kalah.....huhhh....STUPID ARSEHOLE!


7 comments:

only me ^erien'z^ said...

kan..mcm lah kiter heran sgt kak gee kalah..janji dier dh berikan yg terbaik n its enuff!!!kannnn

Miss Coco Chanel said...

yerp....betul tuh plus we already know that she`s not gonna win in the first place rite? huh....whatever it is we had such a great time last nite! and ZZ amazed us as always...

myZone | When Anuar opens to public said...

nuar rs cam tau jer penonton yg berkerusi roda tu sbb what i noticed last nite, hanya pakcik kertu jer yg pakai kusi roda...kuang hajar betol! sedarlah diri tu sikit! u tak sound balik si kertu tuh?

Miss Coco Chanel said...

tak sampai hati nak sound...i just cakap...takper...dah biasa dah....tu je la....

my name is KARL said...

kalah menang adat pertandingan la kanzzz


motiff sgt manusia ituh!

ina said...

kang aku kurang ajo mrh lak..nsb aku tk dngr..kalau ada kat situ..sure sekali dgn fida...dok maki pakcik tu...

cutecarry said...

Ziana Zain pregnant. it is confirm she is pregnant...
Ziana folks punya budak bagi tau