back for good..

Saturday, November 1, 2008




baru i perasan....semlm 31st oct !!!

maknenye....genap la setahun i kat mesia....uwarghhhhh....cepat nye masa berlalu....i rasa mcm baru je smlm i balik mesia.....

goshh....hari ni i sat down n i fikirkan what i`ve done dlm masa setahun ni....ermm...couldn`t get any answer for that to be honest.....but one thing for sure i`ve settled down...and i think thats what i really wanted when i came back here....i`m happy that i`ve reached my goal! hehehe..

of course i rindukan UK....sangat banyak kenangan time i kat sane...and yes i sangat2 rindukan kwn2 i kat sane especially LeeUK...Adriana,Peter,Davey,Rob,Tom,Yale,Angie...ahhh ramai lagi la kalau nak list down kang penat lak i nak menaip....huhu.....hopefully i dpt jumpe diorg lagi one day nanti.....

p/s: bestnye kalau dapat duduk kat penthouse.....

5 comments:

ina said...

alah..kwn2 di malaysia tk rindu ke?heheheh

Lee Novotny said...

Weols pun rindiewwwwkan uolsss...takpa, bila balsbals Mesia nanti, kita jumpa ye...maybe quite hectic schedule but I am sure we will find time.

p/s amboiiiiiiiiiiii penthouse kekdahnya!!! Bila nak beli?? :)

Miss Coco Chanel said...

ina : haiyooo kwn2 kat mesia pon aku windu jugekkkkk.....jgn nak speku okeh! aku heiip heipp ko nanti!

Lee : op kos we gonna make sure we`ll meet up nanti k....penthouse itu adalah umah seseorang..heehe

mrCharmed said...

penthouse katenye.
i pun cadang nak beli penthouse ni..
wahhh gituwwww

HURT said...

speku??apa tu??sepaku?sepatu??