LOSER !!!

Friday, November 7, 2008




Sungguh pelik perangai manusia ni kan

Bila tak dapat apa yang diorg nak mesti nak meroyan tak tentu hala…

Tak boleh ke kalau redha ataupun pasrah aje??

Yes…I admit mmg as a human kita akan rasa frust sgt if we didn`t get what we want..but hey! janganlah sampai terdesak nak buat something yang stupid just because we didn’t get what we want…don`t be a LOSER !

Talking about this issues…I teringat about someone…N (bukan nama sebenar)

Die nih mmg suka bangat sama i…tp ye la bab hati ni mane leh nak dipaksa-paksa..kalau u suka kat I bagai nak mampos pon tp kalau I takleh on ngan u..pepaham je la kan?? angkat kaki blah la…takyah nak buang masa..

Tp lain lak jadinya…disebabkan die takleh nak terima kenyataan yang I reject die..die decided to tell all of my friends about `my life`…

Owh well…I pedulik hape kan die nak canang satu dunia pon pasal my life…I don`t give a damn…dan die just showed to me yg die ni jenis yg pendek akal…bodoh piang….and such a LOSER!!

Get a life la dude!!

Ha…kepada mereka2 kat luar tuh..kalau u guys suka kat someone tp org ittew tak suka kat u….tak perlu lah nak meroyan tak tentu hala ye mcm si N ittew…

Memalukan diri sendiri je…lainlah kalau u mmg dah takde mende nak buat dlm hidup u..dan kalau mmg u nak jadi LOSER then do it la…

5 comments:

ina said...

lex bro...biarkan ajer org2 camtu

Lee Novotny said...

He's still haunting uols?? My God...he's is DEFINITELY a loser...the biggest loser of all!!!

Keep being yourself and surrounded by your friends...he'll be just a little nyamuk yang uols leyy tepis...tampar terus pun takpa..rasain!

mrCharmed said...

kannn...betol la taw...Loser Loser kat luar sana itew...I menci taw...Over sajok

Miss Coco Chanel said...

ina : mmg aku malas nak layan org ittew....

Lee : thx darls...u r rite...he's is DEFINITELY a loser...the biggest loser of all!!!

MrCharmed : kannnnn....kannnnn...kannnn....?

Anonymous said...

he he he... chantek you skarang kan??