weekend !!! yiiippiieee !!!

Friday, October 24, 2008

yuhuuuuu....finally!!! muncul jugak weekend yang i nanti-nantikan....

minggu nih mmg sangat hazab untuk i...kerja cam siyyaaallll.....boss macam kimeks....like duhhhh..kalau boleh i nak je bunuh boss i tuh....naseb baek la tu dikira dosa besar kalau tak mmg dah kena sula 79 kali.....lantak lah die....

anyway....i dah plan macam2 for this weekend...tambahan lak isnin nih cuti....oh btw...HAPPY DIWALI....for those yang celebrate k....have a nice one guys....

back to my plan....esok (sabtu) i dah plan ngan E nak gi mandi-manda....huhuhu....dah lama giler tak pergi sana....so weols nak mencemar duli la kaedahnya esok....harap2 ramai la yang meletop menanti kehadiran kitorg...hehehe...cakap pasal mandi-manda ni....i teringat zaman i kat chariots,pleasuredrome,h20,boilerhouse..bla...bla....bla....hehehe...what a memories kan....*matilahhh LeeUK....



...yang pertama sekali i pergi....hehehe...


then after that actually nak gi clubbing but since kawan i dah invite awal2 ke open house die so i terpaksa lah korbankan plan tuk ke club ittew...maybe next time eh! oh well...i don`t really like clubbing in KL anyway....SUCKS! BIG TIME! penuh dengan hadek2 yang baru nak up! verangan all the time...tolonglahhhhh...geli geleman i ok tgk diorg tuh sumer....so sebab tu la i tak kisah sgt kalau plan clubbing nih tak jadi....

so....esok malam i akan ke SHAH ALAM dengan mr charmed!! huhuhuh....rindu la kat abang....leyyyyy?? tetap lah kannn nak panggil u abang! hahaha.... *matilahhh orang ittew....
ahad lak i ade 3 open house...i still not sure mcm mane nak arrange....nak pergi mana satu?? payah betul la....3-3 kawan baik i...adehhh kang kalau miss 1 house ade lak yang sentappp.......oh well...i`m sure i leh arrange nanti.....EN KASNI sila bersedia ye....kalau i terasa nak ajak uols ke rumah si dia....i let u know ye...hehhee....

monday lak...ehem..ehem...i ade special plan.....hahaha...i`ve been waiting for this sooooooo long...and finally!!!! it will be happen in few days....huhuhu....but hey i`m not gonna tell ya what is it......all i can say is....yiiiiiipppppppiiieeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!

soo.....untuk semua.....HAVE A NICE WEEKEND AHEAD !!!

p/s: don`t pretend that u r innocent cuz u r fucking not!!!!


**********************************************************

seperti yang dijanjikan.....nih dia gamba ittew...


AFKA (mr cutie),me,Mr Charmed

**********************************************************




5 comments:

mrCharmed said...

comel kannn kazen i kan...
u ols semua...jgn nak buat tak tentu pasal kat kazen i..
i cast spell nanti ok...

Goddess Selene said...

Pegi mandi manda ngan "E"??? Seswatuh sgt kan? terus teringat kepada cekjan south african dr fuel ittew!!! *mrasa kedengaran katil bergoncang kan? Hehehhe...

Hamboiii meriah sakan ngan open house bagai kan? Meliur mak taw!! Anyway... enjoy ur sessi makan2!!

P/s: Siapa si chomel AFKA ittew! Chomel la!!!

Miss Coco Chanel said...

mr charmed : ye la..jage la kazen awok tuh...

goddess : kannnnn..ya hampunn nok...malam itte mmlm i tak dapat mengawal tahap kedaung i occay..terpaksa la i kerja dan dikerjakan oleh cekjan south african ittew...but hes cute though...hehe...

AFKA ittew adalahhh.....

you are now in my zone said...

kemain! :p

Lee Novotny said...

kannnnnnn sakan nama mak pun diseru di sinniew...mak terharu nyah! :P

aaanyway, wah wahhhh beronggeng berpose pose tak hengat nih...melatopss!!!! :) Good on ya dear!