penat

Sunday, June 1, 2008

huh...gile penat i weekend nih..

mana taknya....semalam i pergi kenduri kawen kwn kat tanjung karang then ipoh pastu terus gi melepak kat penang...huhuh....

actually tak plan pon nak gi penang tp ntah mcm mane tetiba je terkeluar dr mulut i nih ajak diorg gi penang....dah alang2 kan....so...kesudahannya kul 12 tgh malam baru balik KL...hiks...

hari nih lak gi kenduri kawen sorang lagi kat semenyih...pastu terus gi the curve main bowling....

mmg meletihkan tp i tak kisah sebab inilah antara caranya i nak ilangkan perasaan lonely...huhuh

sebab...kalau i duduk kat umah...i`ll feell sooooooooooooo lonely...so its better for me to go out with my friends and having a good time with them eventhough its tiring....

i just dont want to feel lonely because its not a nice feeling though...i hate that feeling...

even so...i`m still trying to find one fine weekend to escape me,myself to somewhere out from KL....i just wanna have a quiet weekend alone...far from KL...just me...but i still don`t know when it will happen...i really hope that it will be soon...and i still looking where best to go...any ideas?

right...i`m off now...

p/s: i just hate to hate you !!!

2 comments:

Goddess Selene said...

Uols sape nih yg uols dok hate tu? Meh la cherits skit. *matila nak bergoss2 sajork!.. Anyway, good that u seems to enjoy ur time away from KL. And of course la dok makan nasi minyak org kawen kan? Mak kempunan taw nak makan nasi minyak. Especially bertandang umah org kawen sambil merenjis2 air mawar katanya!

P/s: Eh u take care nah, if u need someone to talk to, I'll always be there for u!

:: cheezzy cheese :: said...

haaaa kan lpas ni ko nk p brcuti.. xde la ko nk lonely2 ni... hehe :D

**thnx bg tau aku apa nama title lagu ferhad tu time ko on da wy pegi kenduri tu.. really appreciate it! thnx nok!!