happy all year !!

Monday, June 23, 2008

wow!! i`m sooooooo happy...

but why??

ermm let me list down...

  • I dapat 6 this weekend...but still can`t beat when i was in Rome...hehehe...*sundelll sgt.... oh yeah i sempat pergi ke Norway and Belgium last saturday...ermm...*yummmmyyy..

  • finally !! i dah buat card replacement utk i nye maybank ATM card..hehe...kad tuh dah kene block since bulan 2 aritu tp baru arini i pergi buat kad baru..huhuu...

  • Puan Zaiton nak balik KL !!! wooohooooo !!! bestnyerrr... ade teman nak currrr...ooppss... hahahahha.... can`t wait to see you darling !!!

  • i akan dapat debut album Amy Winehouse - FRANK - soon...very soonnn...kan puan zaiton?? hehehhehe.....

  • seronok bila dapat tau si dia tak sedihh lagik....nak hepi hepi katanya...baguslah tuh...life is too short so make the most of it darling....i`m always here for u...

  • i tak kerja hari ni so takyah ngadap muka pompuan gila kuasa and gila duit ittew....

  • berat i dah naik 5kg !! wooohoooo bestnyer.....i tgh cuba nak naikkan lagik....

ok tu je la list nyer... hehehehe...

4 comments:

Goddess Selene said...

YEAYYY!! Meh la kita ronggeng together gather jah oiii!! Cepat contact geng2 kita ramai2 nnt.. Of course album Frank mak dah beli nih. Tak kemas beg pon lagi nih uols!

P/s: Siapakah sidia yg sedang bersedihan ittew? Cepat bgtaw!!! Klw tak, mak taknak bawak Any Winehouse nnt!! *matila ugutan berdarah!

Miss Coco Chanel said...

wahhh sepantas kilat puan zaiton nih komen...hikhikhik..

ye i akan kompol kan tentera kita..tapi siapa jer tentera kita uols?? i konpius sekejap...

siapakah si dia?? alaa...kawan i la...

:: cheezzy cheese :: said...

wowwiee... mkin rmai geng2 kita nk pulang ke Msia ni..

nok, ko tak gemot lagi laa.. kurus jer lagi aku tgk? berat brtambah kunun..

Lee Novotny said...

Kan berenang renang ke pesisiran pantai malah perhaps ke telukan telukan di Norway & Belgium katanya..mujur musim panas noh..kalau idak, sejuk ketor jawabnya!! matilaa sapa yang tak faham!

Nak naikkan badan kah?? Wah waahhh nak jadik maskul kah?? Khelas!