D200

Monday, June 16, 2008

after work td i lepak kat KLCC..

ikutkan hati mmg lah malas...ye lah penat bekerja sehari suntuk so kalau boleh nak balik umah terus la...tapi disebabkan kawan i si Hafez tuh beria nak jumpe so i gagahkan jugak lah kaki nih gi KLCC..

actually Hafidz study kat UK and yes he still studying there...tp die balik KL kejap sebab ada hal sikit katanya...so rabu nih die nak balik UK semula sebab tuh lah kitorg meet up hari ni...Ermey (my best friend) pon ada join skali...

kitorg lepak makan kat DOME jer..malas nak gi jauh2...huhuhu...anyway banyak gak benda yang kitorg borak...especially memory masa kitorg sama2 kat UK dulu....huhuhu...i miss UK soooooooooo badly...i really hope that i have a chance to go there again one day...soon hopefully!

ohhh...whats new about him?? hafidz skang dah pakai nikon D200 !! makan hati occay!!! just before i came back to KL he bought D80!! and now hes using D200 !! my goodness me! nak buek camno kan dah mmg passion die...and yeah...the pix really awesome!! mmg vogue de vasttt!! puas hati occay!!!...i nih kalau dpt D40 pon dah cukup dah....huhuh....bila lah agaknye kann??

well...entah bila la agaknye i dapat jumpe die lagik...ermm maybe next year kot or perhaps christmas nanti?? ... whatever it is i doakan due cepat2 grad then leh settle down...

till we meet again dude....

p/s: i`m tired of being sorry....

2 comments:

Goddess Selene said...

Amboiiii D200! Mahal gila tuh... seswai la utk dia yg dah pro kot? Hiks...

Miss Coco Chanel said...

tu lah amin....die mmg gempak bab2 photography nih...

tp satu yg i bengang...die suka amik gamba tp nak tunggu die transfer those photos mmg hazabbb..macam nak tunggu dunia kiamat!! koserrr