dissappoinment

Tuesday, October 19, 2010

pheww...what a life huh?

hurmmm..aku percaya dalam hidup ni banyak benda yang tak kita sangka terjadi...satu persatu..samada suka atau tidak kita kena hadapi jugak..

ada suka..ada duka....kadang kita senyum kadang kita menangis....itu semua perkara biasa....

aku tak pasti samada aku ni terlalu sensitif atau aku tertekan dengan keadaan sekeliling. atau mungkin jugak aku mengalami mid-life crisis! oh no! aku belom 30 lagi kot??

tapi apa yang pasti sejak dua menjak ni banyak benda yang mengecewakan aku. bukan satu bukan dua tapi lebih dari tu.

kebanyakkannya berkaitan dengan orang sekeliling aku. nak kata aku ni makin sensitif mungkin jugak. nak kata aku tak boleh berfikir secara rasional...hurmmm...aku tak rasa aku mcm tu...entahla.

whatever it is...aku akan cuba deal with it. aku akui memang aku tak boleh nak senangkan hati semua orang, mungkin jugak aku ada melukakan hati sesiapa secara aku tak sedar. aku ni hanyalah manusia biasa.

aku nak amik kesempatan ni untuk mintak maaf kepada sesiapa yang aku pernah sakiti atau lukai. banyak lagi benda yang aku kena belajar dalam hidup ni...

1 comments:

miloais said...

don't be so hard on yourself hoccay!