EPL VS LIGA SUPER

Sunday, January 17, 2010


yeeehhaaa!!! aku super hepi sebab M.U menang 3-0 kalahkan Burnley smlm....phewwwww gile lega!

tak tenteram aku tgk match ni...mane taknye aku tgk kat Hard Rock!! leyyyy??

ape-ape pun aku sgt lega! hopefully they will maintain the momentum for the next match!! i`m sure MU will win the trophy again this year!!

another one....aku agak kecewa dengan prestasi skuad Negeri Sembilan untuk Liga Super 2010 nih! mane taknye....belom menang walau sekali pon!! sedih betol la....

hurmm....aku harap skuad N9 akan segera bangkit dan menang dan menang dan menang!!!

HOBEN JANG HOBEN!!

oh btw ade sesiapa tahu ape official site untuk LIGA SUPER nih?? aku puas dok cari tp tak jumpe....sengal!

3 comments:

Lee Novotny said...

I am sure your "hubby" i.e AJ suka sakan lening sebab pasukan Chelsea dia menang besar..7-2 I think? Hiks!

Mr Karlos Chanel said...

ha tu la die ade sms i cakap die hepi giler chelsea menang besar!! leyy??

Reggae Butik said...

What we need is LOVE..

Salam singgah...

http://reggaebutik.blogspot.com/