kenapa oh kenapa

Monday, November 9, 2009

serius aku tak paham dgn manusia atas muka bumi nih....

kenapa la diorg nih semua suka sgt mengacau kebahagiaan hidup org lain ek? time kite susah takde pulak nak membantu...malah mengejek bahkan mengutuk lagi ade la...kalau boleh nak lari jauh2 dari kita...

tapi bila kita happy n bahagia lain pulak jadinya...terhegeh2 dtg pastu sibuk tanya itu ini as if diorg sgt caring about our life dan dalam masa yang sama cuba nak musnahkan kebahagiaan kita...

sungguh lah aku menyampah dgn manusia jenis yang macam ni...

kepada manusia yang berperangai mcm nih silalah jauhkan diri dari aku ye sbb aku takde masa nak layan korang...don`t u ever try to ruin my happiness because if you do so...i`m gonna kill u!...go get a life!

4 comments:

only me ^erien'z^ said...

pedulika kata org karl..mulut org kiter tak pat tutup..janji kita happpy ngan life kita sudah.....ryt!

Mr Karlos Chanel said...

thx erien! miss u!

Lee Novotny said...

betul tu uols...I have no idea who's been bugging you ni hah but you go girl..the happiness is yours... sesapa yang suka nak ganggu gugat, silalah berkubang dalam lumpur babi! :P

Mr Karlos Chanel said...

berkubang dalam lumpur babi katanya! khelasssss!!!