raya is cumming!!

Wednesday, September 24, 2008




ooppsss....tinggal kurang dari seminggu je kita akan beraya...

Gosh! i`m sooo sexcited!!! ye la...dah 4 tahun i beraya kat perantauan...chewahhh...haruslah kali nih i teramatlah over sexcited nak beraya kat Mesia nih....lagi pulak dah 4 tahun i tak visit kubur arwah ayah i...huhuh....*sob...sob...sob....

and i`m nearly broke! haha..nih raya pertama i bagi duit raya kat anak sedara i...mmg menggigil jugak la time buat budget tuh..huhu...tp i tak kisah pon kalau overbudget as long as my anak sedara sumer gumbira....ape2 pun sumer duit dah ditukar and tunggu masa je untuk diserahkan kepada meraka yang berhak...lalalalala....i siap sound anak sedara i....i cuma bagi duit raya kat sesiapa yang baik ngan i je...hehe..yg degil tuh kim salam sajor....leyyyy???

kuih raya pon i dah beli...siap order kek lapis dr sarawak lagi...semlm dah sampai ngan pos laju...hehehe...tak sabar tul nak makan kek tuh...tp kena sabar la...tunggu pagi raya baru makan...yummmyyyyy...owh thanks to my friend....Renxo sbb tolong belikan n pos kan kek ittew....mmuuahhhh....

pasal baju raya...ermm..baju melayu i belom siap...insyaAllah jumaat nih siap la....kalau tak siap jugak i akan sembelih org ittew!!! NOk !! pastikan baju mak siap occay otherwise mak sula uols!! *mrasaalahhhh...

owhh..i have to work till tues....maksudnya i hanya akan balik kampung terchinta i kat Seremban tuh on tues la...after work....i`ll be finish work at 3pm...so hopefully jalan tak jem teruk sgt so that i sempat berbuka ngan sedara mara sumer kat seremban tuh...and hopefully i sempat la tolong diorg buat ape yang patut....huhu....goshh!! i`m soooo looking fwd to it!

right...i`m off now....

4 comments:

Lee Novotny said...

Sakan! Hope you'll have a great time :)

you are now in my zone said...

serang balakong! :p

Belladonna said...

Aku bukan lagi sekadar beraya, malah silap haribulan akan jadi hantu raya. Jangan pandang belakang tawww!

Miss Coco Chanel said...

lee >> thx uols...same goes to u k darling :)

nuar >> sila la serang..hehehe

bella >> alaa bella...kan aku dah bagi ko kuih raya tuh...consider ko beraya la tuh...