new home

Thursday, May 1, 2008




welcome to my new home....

hikss...kaedahnya i dah naik pening dengan blogdrive yang macam hanjeng ittew...

so...i back to basic lah...dulu waktu i mula2 start blogging i guna blogspot lepas tuh beralih arah ke blogdrive *matilah aisyah dengan lagu cinta beralih arah

now..i`m back to blogspot...yezzzaaaaa....

ape-ape pun i mintak mahap la yer sebab umah baru nih baru pasang tiang je....perabot sumer tarak laie...ngeh ngeh ngeh...yg tuh kena tunggu k....very soon!!

ohh i terpaksa tukar url i jadi miss-coco-chanel instead of heavenvshell sebab yg heavenvshell ittew sudah diambil oleh org lain....but i think miss-coco-chanel sounds good anyway...lalalalala...

so while i`m decorating my new house...please feel free to lepak2 dulu kat memane ruang yang ada kat umah ni occay....

1 comments:

Just Nis said...

hi ms. coco,
dedulu i ada gak try nak view ur blog tp masa tu u pvt kan..

hope yg ni x pvt la ye..

*hop from bella's.