like it or hate it

Saturday, August 1, 2009

ramai org cakap kalau ada adik beradik ramai seronok...but i don`t think so....

aku ada 7 org adik beradik...takde sorang pun yang menyenangkan hati aku...

menyusahkan ade la...

tapi nak buat cam mane kan? bukan nye aku leh decide nak ada brapa siblings seblom aku lahir kat dunia nie...

aku pon takleh nak decide what kind of siblings yang aku nak kan?

so...nak tak nak kena lah jugak terima whether i like it or not...

4 comments:

Duke Luce Dell'amore said...

haiyo!
takot ngan statement itu..
sumernnye menyusahkan ke??
tatotnya!

wah!kmain dh jd Mr Chanel skrg!
hikhikhik..

Mr Karlos Chanel said...

Duke....hehehe peace :p

Sherita Aziz said...

wahhh dah Mr sekarang... kang auntie pon pas nih bertukar jadik UNCLE!!!

he he he.. luv ya dear!! muahhzz!!!

Mr Karlos Chanel said...

sher....nak jadi uncle kah?? hikhikhik....auntie lg vast la uols...mmmuuahhh