movie oh movie oh movie

Monday, December 29, 2008

wow! i tgk 3 movie dlm masa 2 hari ni...semalam n today...heheh...mcm dah takde bende lain je nak buat kan..owh well...mmg i takde benda nak buat pon...




actually...i tak plan pon nak tgk citer Beverly Hills Chihuahua nih...tapi disebabkan ni je movie yg sesuai utk i tgk at that time so i pon belasah je la tgk dgn my cousins....heheh..and surprisingly this movie really funny! mmg puas hati....cute gile anjing2 dlm filem nih....




haaaa yg nih pulak....i dah tgk last week tp anak2 sedara i sumer dok bising suruh i bawak diorg gi tgk citer nih so i pon layan je la kehendak diorg tuh.....so i bwk diorg tgk citer HISTERIA nih....i tak kisah sebab i suka citer nih...suspens yet funny....lalalalala.....anak sedara i yang kecik sekali tuh siap pejam mata tgk citer nih...takut katanya....hehehe....bless him...



haaaaa yg nih mmg i suka gile....actually i nak tgk citer nih last week tp disebabkan ada malaun sekor tuh wat hal terus i tak jadi tgk....so i dpt jugak tgk citer YES MAN nih semlm...huhuhu...mmg kelakar citer nih...very light comedy! plus i`m a big fan of JIM CAREY...da lama tak tgk die berlakon so ala2 terubat lah rindu i kat die...leyyyyyy????

esok lak i plan nak tgk movie lagik....maybe citer BEDTIME STORY kot....hehehe....

p/s: i`m fragile....

4 comments:

myZone | When Anuar opens to public said...

tu dia!!! jenuh punggung menepek kt kusi panggung! ;p

Miss Coco Chanel said...

kannn....nak ajak nuar jauh sgt....leyyy??

ina said...

jauh la sgt..hahahaha

mrCharmed said...

tak ajak i pun..sentap!!!